آموزش نمایش استوری ها فقط برای دوستان اینستاگرام

آموزش نمایش استوری ها فقط برای دوستان wink


در پیج اینستاگرام خود دنبال کننده های شما هم خانواده و هم همکاران و هم دوستان هستند که شاید در برخی موارد می خواهید استوری خود را فقط برای دوستان خود به اشتراک بگذارید و تمایل ندارید همه ی دنبال کنندگان استوری شما را ببینند.

یک قابلیت جدید که به ورژن جدید اینستاگرام اضافه شده است قابلیت Close Friends List است، که در ادامه به بررسی این قابلیت می پردازیم...

در ورژن قبلی اینستاگرام وقتی تمایلی نداشتید افراد خاصی استوری شما را ببینند استوری خود را برای آن افراد مخفی (Hide) می کردید، اما اگر قصد داشته باشید برای افراد زیادی استوری خود را مخفی کنید مطمئنا بسیار زمان بر می باشد.

اما در ورژن جدید و قابلیت جدید (Close Friends) نیازی به این کار نیست و راه حلی راحت تر وجود دارد.

تنها کافی است در پیج خود لیستی از دوستان خود تهیه کرده و هر زمانی که قصد داشتید استوری خود را برای دوستان به اشتراک بگذارید از این لیست استفاده کنید.

لازم به ذکر است کسی از دوستان از نبودن و بودن خود در این لیست اطلاع پیدا نخواهند کرد و این یک قابلیت شخصی است و فقط شما از آن اطلاع دارید.

چگونگی استفاده از قابلیت Close Friends اینستاگرام


شرکت سازنده اینستاگرام به این نتیجه رسید که کاربران اینستاگرام تمایل به کنترل بیشتر دنبال کنندگان خود دارند. هر روزه تعداد 400 میلیون استوری در این اپلیکیشن پرطرفدار قرار داده می شود که این قابلیت جدید می تواند استفاده افراد مختلف را راحت تر کند.

ابتدا مطمئن شوید که اینستاگرام شما اخرین ورژن می باشد که از قابلیت جدید پشتیبانی کند، به تب Profile رفته و بعد بر روی آیکن سه خط بالای صفحه تپ کنید و گزینه ی Close friends را پیدا کرده و انتخاب کنید.

در اینجا لیست دنبال کنندگان به شما نمایش داده می شود که برای به وجود آوردن لیست باید بر روی دکمه ی سبز Add تپ کنید.

حال لیستی از دوستان خود تهیه کرده اید که می توانید آن را ویرایش کنید و افراد جدیدی به ان اضافه کنید و یا کسی را از لیست حذف کنید.

هر شخصی را که در این لیست قرار می دهید و یا آن را حذف می کنید متوجه این ویرایش نخواهد شد. تنها راه تشخیص اینکه در لیست دوستان کسی هستید سبز شدن عللامت استوری آن است.

حذف کردن شخصی از لیست


برای حذف کردن شخصی از این لیست فقط کافی است که بر روی گزینه ی Remove کلیک کنید.

هنگامی که در پیج خود در استوری های دنبال کنندگان نوار سبز رنگی وجود داشت به این معنا است که شما جزو لیست دوستان آن شخص هستید و استوری های معمولی هم با رنگ صورتی نمایش داده می شود.

کار با قابلیت Close Friends


ابتدا به طور معمول استوری خود را تهیه کنید و بر روی دکمه سبز رنگ Close Friends در پائین صفحه را انتخاب کنید. در این صورت استوری فقط برای افراد موجود در این لیست نمایش داده می شود.

یک نکته ی دیگر وجود دارد که برخی کاربران نگران این هستند که بعد از اشتراک گذاری استوری، دوستان استوری را برای دیگران ارسال کنند ولی این کار ممکن نیست و فقط برای آن ها نمایش داده می شود. برای افرادی که در آن لیست وجود دارد می توانند ارسال کنند ولی برای دیگر افراد غیر فعال می شود.

می توانید مطلب حذف اکانت اینستاگرام را نیز مطالعه کنید.

همراه رایانه مرکز پاسخگویی تلفنی مشکلات رایانه ای ،گوشی موبایل،تبلت و... می باشد که بصورت 24 ساعته حتی در روزهای تعطیل آماده ی خدمت رسانی شما دوستان عزیز می باشد.

برای تماس با کارشناسان همراه رایانه 9099070345 را تنها از طریق تلفن ثابت شماره گیری کنید .

برای تماس از طریق گوشی موبایل می توانید شارژ همراه رایانه تهیه  نمائید

برای خرید شارژ وارد سایت hamrahpc.ir شده و پروفایل ثبت نام را کامل پر کرده و یا اپلیکیشن همراه رایانه را از بازار دریافت و روی گوشی اندروید خود  نصب کنید.

با خرید شارژ 50در صد تخفیف در هزینه ی تماس دریافت کنید.

جدیدترین مطالب

1111

1111

گروه :مشکل سخت افزار
بازدید : 328
آموزش جامع بازگردانی اکانت هک شده

آموزش جامع بازگردانی اکانت هک شده

گروه :مشکل نرم افزار
بازدید : 571
OG instagram در آیفون

OG instagram در آیفون

گروه :گوشي موبايل
بازدید : 1164
حذف کامل other از آیفون

حذف کامل other از آیفون

گروه :دانلود نرم افزار
بازدید : 1563