تنظیمات ذخیره فتوشاپ

همانطور که می دانید تغییراتی که در تصاویر فتوشاپ استفاده می شود معمولا زمان زیادی می برد و برای اینکه کاربران بتوانند تغییرات خود را ذخیره کنند می بایست مدام کلیدهای ترکیبی Ctrl+S را بفشارند. برای اینکه بتوانید در برنامه فتوشاپ از تنظیمات به طور خودکار فایل بک آپ یا پشتیبان تهیه کنیم می بایست تنظیمات ارائه شده در ادامه مطلب را مشاهده کنید.

طریقه تنظیم ذخیره خودکار در فتوشاپ

برای ارائه تنظیمات خودکار در فتوشاپ می بایست ازمنوی Edit گزینه Preferences را انتخاب کنید و بعد گزینه file handling را انتخاب کنید. در پنجره باز شده گزینه save to original Folder را انتخاب کنید.

پسوندهای متداول در فتوشاپ

برنامه فتوشاپ دارای این قابلیت می باشد که پسوندهای زیادی را می تواند ساپورت کند. یکی از متداول ترین پسوندها که به کاربران اجازه می دهد تصویر ایجاد شده را در برنامه های دیگری نیز استفاده کند پسوند Jpg می باشد. این پسوند دارای این قابلیت می باشد که تمامی لایه ها را ادغام کرده و حجم فایل را کاهش داده و فایل را برای استفاده در سایر برنامه ها و حتی کپی کردن درون حافظه گوشی نیز استفاده کنید. از معایب این پسوند این می باشد که لایه ها در این پسوند قفل شده و دیگر قابل ویرایش نیستند.

از دیگر قالبهای متداول که مخصوص خود فتوشاپ می باشد قالب PSD می باشد. این قالب می تواند تمامی لایه ها را به صورت جداگانه ذخیره کند بطوریکه برای دفعات بعدی نیز بتوانید درون برنامه فتوشاپ آنرا باز کرده و ویرایش کنید. لازم به ذکر است این ویژگی مخصوص فتوشاپ می باشد.

کپی گرفتن از فایل در فتوشاپ

برای اینکه بتوانید از فایل خود کپی تهیه کنید به دو صورت می توانید این کار را انجام دهید. بعنوان اولین مرحله می توانید فایل مورد نظر خود را باز کرده و از منوی Image گزینه duplicate  را انتخاب کنید. یک نام برای فایل خود انتخاب کرده و روی گزینه Ok کلیک کنید. بعنوان دومین راه حل می توانید برای ذخیره کردن و کپی برداری از فایل عبارت save as copy را انتخاب می کنیم.

قرار گرفتن علامت ستاره در کنار نام فایل

یکی از امکانات جالبی که در فتوشاپ وجود دارد قرار گرفتن نام ستاره در کنار نام فایل می باشد. زمانی که شما این علامت را در کنار نام فایل در بالای تصویر مشاهده کردید به این معنا می باشد که فایل شما ذخیره نشده است.

زمانی که فایل شما ذخیره می شود و یا کلید Ctrl+S را می فشاریم این ستاره محو شده و فایل شما ذخیره می شود و نیازی به ذخیره مجدد ندارد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ذخیره فایل در فتوشاپ با کارشناسان همراه رایانه تماس بگیرید.

جدیدترین مطالب

OG instagram در آیفون

OG instagram در آیفون

گروه :گوشي موبايل
بازدید : 719
حذف کامل other از آیفون

حذف کامل other از آیفون

گروه :دانلود نرم افزار
بازدید : 450
دیلیت اکانت wispi

دیلیت اکانت wispi

گروه :مشکل نرم افزار
بازدید : 378
نصب تلگرام طلایی برروی آیفون

نصب تلگرام طلایی برروی آیفون

گروه :گوشي موبايل
بازدید : 574