نحوه ذخیره کردن عکس در فتوشاپ و ذخیره اتوماتیک فتوشاپ

هر وقت فایلی را ایجاد یا ویرایش می نمایید در اتمام کار نیاز دارید که تغییرات را فایل جدید را ذخیره نمایید تا هر وقت مجدد به فایل نیاز بود به آن دسترسی داشته باشید. باید توجه کنید برای ذخیر هر نوع فایل اول از همه احتیاج به فضای کافی برای ذخیره سازی داریم . حتما درایوهای خود را چک کنید که فضای کافی برای ذخیره سازی را داشته باشد. هر فایل سایز مختلفی دارد فایل های گرافیکی و ویدئویی با کیفیت بالا اوصلا بیشترین حجم را به خود اختصاص می دهند و برای ذخیره سازی آنها نیاز به فضای نسبتا بیشتری داریم.

پیشنهاد می کنیم آموزش های مشکل ذخیره نشدن عکس در فتوشاپ و همچنین تنظیمات ذخیره عکس در فتوشاپ را نیز مطالعه کنید .

 

روش های ذخیره کردن عکس در فتوشاپ


ابتدا عکس را با نرم افزار فتوشاپ اجر میکنیم و بعد از تغییرات برای ذخیره سازی میتواند از روش های زیر استفاده کنید :

1. از منوی فایل گزینه ی save را طبق تصویر زیر انتخاب نمایید .

بعد از اینکه پنجره ذخیره سازی اجرا شد شما میتوانید محل ذخیره فایل خود را انتخاب نموده نام فایل را تغییر دهید و با هر پسوندی که مورد نظرتان است مثل  JPEG , PNG , PSD و ... ذخیره نمایید.

2. یکی دیگه از روش های ذخیره کردن در فتوشاپ استفاده از گرینه ی Save as می باشد تمام امکانات گزینه ی Save را داراست با این تفاوت که یک سیو جدا از فایل شما می گیرید و فایل اصلی سر جای خود بدون تغییر می ماند.

3.گزینه ی بعد Save As For Web and Devices  می باشد. از این گزینه زمانی استفاده می شود که بخواهیم عکسی که طراحی کرده ایم با حداقل حجم ممکن در صفحات اینترنتی استفاده نمایید . روش فوق روشی عالی برای کم کردن حجم عکس می باشد .

 

ذخیره اتوماتیک فتوشاپ


در نسخه های قدیمی فتوشاپ همیشه کاربران دردسر ذخیره کردن عکس ها با حجم بالا را داشتند زیرا اکثرا عکس ها با حجم بالا بوده و عملیات ذخیره سازی زمان زیادی را به خود اختصاص می داد و در آن زمان نرم افزار کاملا غیر فعال بود به همین علت کاربران ترجیح میدادند که ذخیره را در فواصل طولانی انجام دهند با اینکه امکان داشت سیستم هنگ کند و یا برق قطع شود و کار آنها کاملا از دست برود.

اما در نسخه های جدید فتوشاپ این مشکل کاملا برطرف شده است.با قرار دادن گزینه ی Atuo Save  نرم افزار میتواند در فواصل زمانی مشخص کار پشتیبان گیری را بدون غیر فعال شدن نرم افزار انجام دهد و حتی در صورت بسته شدن ناگهانی و یا قطع برق بعد از اجرای مجدد نرم افزار تصویر بصورت خودکار اجرا شود .

برای فعال کردن و استفاده از این گزینه از منوی Edit  گزینه ی  Perferences و File Handling  را انتخاب نمایید .

بعد از باز شدن پنجره اگر دست به نتظیمات نزنید بصورت پیش فرض هر 10 ثانیه یکبار خودکار کار شما را ذخیره می نماید.س

 


لینک های جذاب

جدیدترین مطالب

1111

1111

گروه :مشکل سخت افزار
بازدید : 328
آموزش جامع بازگردانی اکانت هک شده

آموزش جامع بازگردانی اکانت هک شده

گروه :مشکل نرم افزار
بازدید : 571
OG instagram در آیفون

OG instagram در آیفون

گروه :گوشي موبايل
بازدید : 1163
حذف کامل other از آیفون

حذف کامل other از آیفون

گروه :دانلود نرم افزار
بازدید : 1563